Hebt u een kapotte riolering en woont u in Turnhout

Voor het herstel van uw riolering en rioolreparaties kunt u bij de Kempische ontstopingsdienst altijd terecht. Wij zijn actief in de regio Turnhout en doen deze riool herstellingen tegen betaalbare prijzen en zonder onnodige verrassingen achteraf. Blijven zitten met een vuil of een kapot riool is nooit wenselijk.

Rioolproblemen worden vooral veroorzaakt door verouderde systemen of fouten. Wij kunnen u helpen met het herstel en het opsporen van problemen. Tenminste, als u in de regio Turnhout woont.

Voorbeelden werkzaamheden

Voorbeelden van werkzaamheden die samenvallen met rioolreparaties en het herstel van rioleringen zijn de volgende:

  • Ontstoppingswerkzaamheden
  • Kapotte rioleringen herstellen
  • Camera inspectie of camera onderzoek
  • Vervangen en repareren van rioleringen
  • Opmetsen van blinde putten
  • Lekdetectie of leidingdetectie

Al deze werkzaamheden voeren wij uit in de regio Turnhout.

Waarom rioolproblemen

Rioolproblemen worden vooral veroorzaakt door verouderde systemen of serieuze fouten. Dat kunnen wij zien door eerst een camera inspectie of camera onderzoek uit te voeren.

Rioolproblemen kunnen veel irritaties tot gevolg hebben. Wij lossen deze problemen graag voor u op zodat u weer verder kunt met uw dagelijkse bezigheden. Dit doen wij met het nieuwste en meest professionele apparatuur dat er op de markt verkrijgbaar is.

Contact opnemen?

Hebt u een kapot riool in de regio Turnhout en wilt u uw riolering laten herstellen neem dan vandaag nog cotact met ons op. U kunt ons bellen op 014-733728 of onderstaand contactformulier invullen.

Contact formulier

Links