Ontstoppingen bij u thuis in Turnhout oplossen?

Bij een verstopt toilet of verstopte afvoer is het belangrijk om snel te handelen. U kunt zelf met bijvoorbeeld een ontstoppingsveer of ontstoppingspomp proberen om het euvel te verhelpen. Maar in veel gevallen blijkt dat dit een tijdelijke oplossing is en de oorzaak van de verstopping niet verdwenen is. Wanneer u de oorzaak van de verstopping niet kan overzien, of de verstopping wederkerig is, kunt u onze rioolservice inschakelen om definitief het probleem op te lossen.

Wij zullen met professionele apparatuur snel en grondig uw verstoppingen verhelpen.. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alles netjes achtergelaten wordt en u er geen omkijken naar hebt. Wij werken dus snel, effeciënt en  voor een eerlijke prijs.

90% van de interventies zijn opgelost binnen het uur. Dus: wacht niet te lang en schakel onze ontstoppingsdienst Turnhout in!

Geschikt voor:

  • Alle soorten ontstoppingen: Bad, douche, wc of urinoir, keukenafvoer, etc.
  • Camera inspectie: indien er bij een verstopping blijkt dat er tevens een camera onderzoek wenselijk is (bv opsporen van putten) kunnen wij dit meteen voor u oplossen.
  • Wij zijn 24u op 7 actief in het arrondissement Turnhout en in de ganse Kempen.

Neem contact met ons op voor het oplossen van verstoppingen, vragen of advies op het nummer 014-733728. Wij staan altijd voor u klaar. Onze ontstoppingsdient is 24/7 bereikbaar.

Contact formulier

Links